Keratinebehandeling

Heb je ook altijd al gezond, glanzend sterker en pluisvrij haar willen hebben? Dit kan nu met een keratine behandeling!

Maxliss keratine is een speciaal product voor het herstellen van het haar en het corrigeert de pH-waarde. Dit product zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten, het haar wordt volledig gehydrateerd en voelt zijdezacht aan.

De keratinebehandeling van Maxliss is geschikt voor het behandelen van chemisch behandeld haar. Bijv. gekleurd, gehighlight of gepermanent haar. Maar ook als je van jezelf krullend, golvend, onhandelbaar ongezond ,dof en beschadigd haar hebt is deze behandeling geschikt. Er zitten geen chemicaliën in de keratinebehandeling die de structuur van het haar kunnen aantasten. De behandeling herstelt de conditie van het haar.

De behandeling wordt in 4 stappen uitgevoerd.

Stap 1 We wassen het haar en herhalen dit 3 keer. Dan drogen we het haar voor 50% met behulp van een föhn.

Stap 2 We brengen het product zorgvuldig lok voor lok aan met een kwast. En laten het 10 minuten intrekken.

Stap 3 We drogen het haar weer. Daarna gebruiken we een stijltang om het haar lok voor lok dicht te sealen.

Stap 4 Dit hangt af wat we willen bereiken met de behandeling. Wil je de krullen behouden dan spoelen we het product uit en brengen het haar in model. Het is ook mogelijk een langere inwerktijd te geven  van max. 48 uur. Hierdoor wordt het haar steiler en wordt de volume minder.

Resultaat
16 weken lang gezond, glanzend sterker en pluisvrij haar. De keratine verdikt het haar zonder het te verzwaren. De behandeling is hierna te herhalen.

Comments are closed.